Produkcija
Svetainė kuriama...

Eklerai- profitroliai
Burnoje tirpstantys, nepamirštamo skonio, plikytos tešlos pyragaičiai aplieti traškia namine karamele... Eklero viduje- nuostabaus skonio plikytas vanilinis kremas
Napoleonas
Torto tešlos bei kremo receptai buvo užrašytas dar Liudviko XIV laikais. bet Napoleono vardas suteiktas tuomet, kai N. F. Apertas pjaustė iš apvalaus torto trikampius gabalėlius kurie asocijavosi su trikampe Napoleono kepure.
SUDĖTIS: xxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxx
KALORINGUMAS: 357kcal /100g.
KALORINGUMAS: 357kcal /100g.


Eklerai
Švelnus, burnoje tirpstantis, nepamirštamo skonio, tradicinis prancūziškas plikytos tešlos pyragaitis su viduje užpildytu gardžiu kremu....
SUDĖTIS: xxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxx
KALORINGUMAS: 261ckal/100g.
KALORINGUMAS: 261ckal/100g.